sitter i magen.

"nu tror jag nog att du svammlar lite va... Bullshit!"

Lite internt blire kanske nu, men ibland är väl det tillåtet också? Jag och mitt smultron fortsätter våra liv ihop, och vänskapen växer sig starkare för var dag som går. Tur är väl det, med tanke på att vi umgås 24/7 men jag klagar inte och det hoppas jag inte att hon gör heller. Hon är förresten ett levande exempel på att änglar finns..

Snart äre dags, våran efterlängtade lördag är äntligen här! Snart åker partykläderna på och vi fortsätter med våra hyss. Dessa dagarna har varit minst sagt händelserika. Men det är ju ganska så skönt det också.
Riktiga duracell-kaniner ibland ;)

Njee, magen kurrar och jag vill bli människa.. Blir rester idag, lite puzzel och kanske ett glas :P
Jisses, vem försöker jag att lura här egentligen?

Smultron, Äntligen äre lördag och imon äre söndag. HAHA, smart.. Har jag redan varit på flaskan? :)


så enkelt är det.

det gör ont. riktigt jävla ont i mig. att du inte kan förstå hur allt ligger till. jag tycker om dig något otroligt mycket, och det vet du att jag gör. det är jobbigt när det är såhär, jag önskar bara att det kunde vara som innan. det var liksom magiskt. endel utav mitt hjärta tillhör dig. jag tycker om den känslan. riktigt mycket. men en annan del utav mig måste hitta sig själv. just nu gör jag saker som jag vill. jag är ledsen att du hamnar i kläm. inte min mening, men kan säkert missuppfattas.

jag tycker om dig. riktigt riktigt mycket ♥

måste man skriva en rubrik.

Så var man ledig lite längre igen då. Vet inte fall jag ska skratta eller gråta, känns jobbigt. Jag vill ju komma igång med att forma ett "normalt" liv, men det får vänta lite till. Kanske lika bra det. Så att man verkligen fixar det när det väl gäller sen.

Något som jag oroar mig för är dagvården, IGEN! En tredjegång ska jag behöva besöka det stället i tio veckor! Varför? Jo, utav den enkla anledningen att dem tycker att det vore bra för mig så att jag kan reda ut endel andra "problem" som jag lyckats lägga på mig. Jag vet inte fall jag ser det som ett "problem", men dem gör. Och är det något som är bra som kan ta mig framåt, visst är jag villig att ge det en chans igen men med VISS (ganska mycket) tvivel fall sanningen ska fram. Men självklart ska jag ge de en chans. Efter det får ju även jag börja i den andra DBT:n, vilket VERKLIGEN kommer kännas som framsteg!

För att inte måla hela inlägget med "negativanda", så ska jag och Smultron strax ner och sola. Vi har planer på en resa, och vad vore inte bättre än en bra grundfärg då? :D

Senare.


Förresten, fick tillbaka mina böcker som jag skrivit i, jag vet inte.. Men när JAG tycker att jag låter dum då äre nog verkligen illa. Kan nog kludda ner något senare. Inte nu. Det orkar/hinner jag inte, visst väcker det endel "dumma" sidor hos en. Sidor som man kanske trodde hade försvunnit, men som sedan väcks till liv igen. Allt för lite text. Har man kommit någonstans i tillfrisknandet då? Fall man åker ner lite bara genom att läsa? Kanske, en bit ändå.. Jag inser ju faktiskt att vissa saker låter sjukt.

ge mig energi.

Dags att börja fixa till sig snart kanske. Känner mig som en överkörd gnu hur trött som helst! Funkar inte att somna vissa nätter :( Just inatt har det varit så, tur var väl det att jag somnade en stund i soffan innan. Intresseklubben antecknar...

Otroligt många tankar, funderingar och ord som snurrar runt inuti mig just nu men jag väljer att inte skriva det, som vissa andra gör med glädje verkar det som. Mycket som irriterar mig kring det! Men varför ska jag lägga min energi där när det finns tusen gånger bättre saker att lägga den på.

Nix, klockan tickar på i ovanligt högt tempo. Vet inte fall jag gillar det riktigt. Har en del att fixa, borde kanske inte sovit innan utan faktiskt gjort de jag skulle ha gjort. Nu får jag stressa istället vilket iofs inte är något ovanligt. Men visst äre väl bra att ordspråket "fint folk kommer alltid sent" finns då ;) Kanske ska jag börja hänvisa till det? Eller som smultron, som VET att säger jag elva, menar jag ett! Då har man verkligen kommit långt i förhållandet :P

Smultron, vart FAN va du klockan 4 inatt?!


vissa dagar.

Vissa dagar är bättre än andra och givetvis är andra sämre :/ Just idag är det en sån "dålig dag". Inget vill sig riktigt. Man hänger inte med och man går i sina egna tankar.

Jag har varit duktig och tagit tag i allt som har med läkaren att göra iaf, och imorgon fortsätter vi med resten. Måste lösa allt nu känner jag så att jag kan gå vidare och snart vara på bättringsvägen och verkligen ha mål uppsatta. Vissa mål har jag redan. Men jag vill att de ska inträffa också


Ska nog lägga mig ner och göra upp en plan på hur allt ska gå till. Känns som att det kan vara en bra början. Det är ju något iaf :) Men först ska jag göra en kopp rykande varm choklad så att hjärncellerna vill samarbeta ett tag..


i mina tankar finns du ♥


några dagar sen sist.

Lite halv tom i huvudet just nu, trött och på allmänt konstigt humör. Men det ger sig. Känns som att jag börjar bli sjuk, men det hinner jag inte med så det skjuter jag nog lite på :) Enklast så.

Snart dags att ha en BigBrother vecka, självklart med Smultron. Det blir galet men fruktansvärt underhållande. Kan inte tänka mig något annat! Kommer bli en kalas vecka, något utöver det vanliga. Lite lagom stört sådär precis som det ska vara :)

Mycket som hänt under dessa dagarna så det tar jag imorgon när jag har lite mer energi på lagret :) Nu ska jag återgå till smultron, vin och BigBrother.

Vi hörs! :)

dags att sätta fart.

Haha, börjat om flera gånger på detta inlägget nu. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, finns ju en del. Och allt skriver jag inte här, även om jag kanske vill så borde jag kanske inte. Ångest.

Började dagen med att leka med smultron en snabbis för att leka längre ikväll :) Alltid lika kul att leka med dig, händer alltid saker. Är glad att du finns


Just idag är det en "mat-fri"dag, tills ikväll då det blir tacos och idol. Sen blir det läggdags tidigt idag för att det ska bli lördag :) Då äre hollywoodfest som gäller! 

 


tempo = effektivitet.

   


Nu när alla gått, sitter jag själv här och ska snart städa upp för att kunna stöka ner snart igen :) Livet är bra härligt! när man tänker efter...


Veckan som gått (låter som BigBrother)


Vi har lyckats bemästra trafiken i gbg och även lyckats stoppa trafiken :) Virrat bort oss inne i nordstan, funderat kring bröst, druckit vin, stoppat trafiken i borås, inspekterat smuts, spelat basket med godisar, kollat tv, druckit vin, ätit mat, gjort muffins ala smultron ;) druckit drinkar, bakat pepparkakor, målat en vägg med "skoltavelfärg", spelat spel, ätit kinderägg, klistrat klistermärken på minst sagt irriterande ställen enligt vissa och exemplariska ställen enligt andra, druckit drinkar, druckit glögg ala J&S, freeport, hittat taxi borås, diskat, köpt vin, hyrt filmer som vi tittat på?, eget silent library, städat..

Nominerad, helt klart: Express Folki Star! :)


en kortis.

Va ska jag skriva? Finns inte så mycket, eller det gör det. Men just nu ska jag fortsätta att vara social med Smultron :) Bästa pricken i världen.

Återkommer senare med mer info om mina händelserika dagar :)


rubrik.

Jag kommer inte på någon rubrik som passar. kanske för att jag inte har något vettigt att skriva om. Och det jag vill skriva, ska jag inte skriva här utan i ett mejl till just dig.

Ikväll ska jag leka med smultron, sen imorgon blir det andra upptåg :) vad märker vi imorgon, ska fixa min kamera helt och hållet. Känner att mobilen inte håller måttet längre. Nu ska det bli bättre bilder med högsta kvalite ;) man kan ju drömma iaf.

Nu ska jag fixa barnspel åt Oskar.


en dag med oskar.

I brist på annat så lurade jag med Oskar till göteborg och lekåbuslandet :) riktigt mysigt vare och en hel del skratt blev det också. Nästa gång testar vi det andra, det lovar jag!

   

 

Hur mysigt som helst, och jag längtar redan tills nästa gång!
Du är världens bästa lillebror!


bättre betyg jensen.

Detta inlägget borde ha ägt rum för längesen men man kan ju inte hinna med allt :) Bättre sent än aldrig!

När jag och Smultron gjorde våran daytrip så åkte vi till a6 (jönköping) vill säga. Kan inte påstå att det fanns så mycket av värde så blev ganska besviken. Men de hade ju ett ikea ;) Vilket vägde upp en del. Sen var sällskapet underbart, och vi var med på en filminspelning så nästa blir väl Broadway? :P Fast helst en omgång BigBrother med kååtten och overdriving ;)

Hursom, matstället blev Jensens efter deras kolosala flopp i Borås, var vi mer eller mindre tvungna att äta där för att jämföra. Visserligen tog det sitt lilla tag innan vi bestämde oss för att ge dem en chans till, men efter att ha suttit inne på en kina restaurang där de hade kiss-musik, och mystisk mat placerad på golvet i ett hörn.. Jaa, inte konstigt att vi bytte ställe :P

Kan faktiskt glädja Jensens i Jönköping med att det är bättre än i Borås. Det var faktiskt riktigt bra! Så nu har nästa ställe ganska hård press på sig för att kunna toppa detta!

Överlag var dagsturen minst sagt givande! Men det har nog mycket med sällskapet att göra ♥

(bild från google.se)

lilla lilla smultron.

Jag är helt tom, jag trodde att jag hade massor att skriva om men det har jag inte. Känns konstigt eftersom att det ändå har hänt en hel del sen sist men just nu vilar mina tankar hos Smultron. Va inne och läste på hennes blogg och jag blir helt tårögd.

Varför, ska denna vackra varelse behöva må sådär fruktansvärt dåligt för? Det är så orättvist att det finns inte. Smultron borde inte ha de där tankarna som faktiskt uppkommer i huvudet, dagligen. Kan du skicka över tankarna till mig ett tag kanske, så du slipper?

Jag har sagt det tusen gånger till dig och jag kommer aldrig kunna sluta säga det heller. Du är helt makalös vännen, är så glad att du ploppat upp i mitt liv. För det var nog just då som jag faktiskt insåg, va livet har att erbjuda! :) Tack smultron. Jag älskar dig.


(bild från google.se)


helvetisk smärta

Som när de vill ta blodprov men inget blod kommer. Då gräver de i armen både en och två gånger, smärtsamt. Så var det igår, så är det idag..

Sovit större delen utav dagen och pendlat mellan att frysa och att vara som en kamin. Huvudet spärngs i småbitar och jag knaprar alvedon. Jag har inte tid att vara/bli sjuk.

Trodde jag smittats med svininfluensan, men jag uppfyller inte alla kriterier så kanske har jag kulting-influensan :/ Vad det nu än är, så har jag inte tid för det.

Tabort smärtan, snälla.


RSS 2.0