smärta härochdär.

Det gör ont lite överallt idag, har ingenaning om vad jag gjort heller. Viss smärta vet jag varför jag har, men inte all vilket är jobbigt.

Var en tung dag igår, minst sagt. Önskar att man kunde vrida tillbaka klockan och ha det ogjort men det funkar ju inte. Det gör ont, riktigt jävla ont. Men visst det läker, det brukar sår göra.. 

Över till något som kanske drar upp humöret lite ändå, tog en snabbis nere på stan igår. Jag är verkligen lyckligt lottad som har de vänner jag har, verkligen! Det är en sak som är säker iaf. Ni är utav absoluta världsklass ♥ 

På söndag ser det ut att bli roadtrip med Smultron, längtar! En liten mini-resa sådär med bra innehåll ;)
(%- haltigt innehåll vill säga) bara att hålla tummarna för att det blir av. Men det blir det nog. De mesta verkar hända när vi är i farten. Och mer finns planerat, men inte inbokat men det kommer :)

Varför mår jag illa. 


bilderna från ängelholm.

Äntligen har jag lyckats med det jag trodde skulle vara omöjligt!
Men det gick, så nog är jag stolt allt :)

 

På vägen ner till Skåneland och PP :)

   

Egobilder är ju aldrig fel det heller..

   
Pose cider´n ;)

 

 

Ja å SandiPandi aka PP :)


Sandra å hennes Paul

Å nu lite random....
   



Träffade en helskön tjej som kanske märks med tanke på valet utav hennes tatto ;)


Slutsumman utav detta blev en hel lyckad kväll! Trots att inte utestället var det bästa kanske.. Nästa gång fåre nog bli Helsingborg ändå ;) ...

sämsta betyg jensens.


(bild från google)


Aldrig mer att jag äter där. Inte på ett tag iallafall, värre får man leta efter. Ska sanningen fram så var det faktiskt inte alls mycket till upplevelse att äta på Jensens. ve och fasa!


Det enda som kan få toppen-betyg är sällskapet! Ni är ju guldvärda ♥ Vi får helt klart göra om detta, men inte på jensens, verkligen inte. Tror iofs att vi alla kan hålla med om det.

Nu ska jag ta tag i mig själv, göra något "vettigt", sen ska jag nog börja stämpla lite. Ser ut att bli en lugn torsdag men det kan ju vara nog så skönt det också :)

Längtar dock till nästa helg, fall allt blir som planerat! Jisses vad det händer saker i mitt liv helt plötsligt, och allt bara för att det blivit lite förändrat. Det tråkiga är kanske att jag mist en person, men man kan ju inte få allt? Visst äre så.

Allt ont för något gott med sig. (vi får väl hoppas på att det är så) :)

mitt smultron bäst i världen.

rubriken får tala för sig själv. Mitt smultron är bäst i världen. Aldrig tidigare skådat en sådan person! Hon är underbar om du bara visste hur mycket jag längtar tills du flyttar in! ;)

Igår va vi i ullared och sprang runt i många timmar.. 40 minuter kö men det var det helt klart värt efter att vi sprungit in i Anna. Frågat ut personalen efter maskeradkläder, som resulterade i en oförglömlig kommentar :)

- Så då äre era kläder som gäller då? :D


Nix, dags att göra sig iordning, idag väntar en dag nere på stan med en massa mys, mat och snicksnack :) Ska bli underbart att träffa pärlan igen. Du har varit saknad! ♥

skåne resan.

Sitter och försöker få till de här med bilder, men det vill sig inte riktigt. Jag vill ha det på ett speciellt sätt men jag saknar alla program för att få det som jag vill, detta kommer ta tid. Var så säker!


:) en bild har jag lyckats med iaf, nu äre bara några kvar..


tisdag tillbaka i borås.

Eller nästan, kom tillbaka igår efter en liten tripp ner till skåneland som var något utöver det vanliga, minst sagt. Har nog aldrig spenderat så mycket tid på att åka bil men ändå hunnit med så ofantligt mycket :) Helt klart bästa betyg!

Ikväll, händer inte allt för mycket. Lägga in bilderna sen helgen betala en nedrans massa skit från tradera och längta efter morgondagen.. Smultron! Blir en tripp till Ullared med henne och Jenni. Ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag kila iväg ner på stan en stund för att hämta ut allt som har med sthlm och idol att göra :) Ska bli hur kul som helst Pärlan

Kramar.
 

smultron på besök.



Japp, vid sju-tiden kommer mitt älskade smultron hit.
Då blire till att kolla runt lite på nätet,sen blire idol och "ett" glas kanske :)
Ska bli så underbart så!


Smultron, skulle kunna skriva mycket om dig men det går inte.
Varför? Orden räcker inte till för att beskriva någon som dig. ♥


många bollar i luften.

Sitter här, har precis städat upp lite vilket behövdes sen att jag gjorde mer än vad som kanske var nödvändligt kan man ju bara se som positivt :) Sitter och kikar runt efter inspiration till på söndag men helt utan resultat. Mindre kul..

Pillar med naglarna, eller ah fixar lösnaglarna eftersom att jag vart tvungen att fila ner mina :( Ibland äre bra att det finns saker man kan ersätta med andra saker typ lösnaglar :) Vet inte hur många dagar jag pillat med dem, men förhoppningsvis blire klart idag. (onödigt vetande, absolut.)

Mer onödig info? Sitter och letar hotell i Sthlm inför den 11 december. Idol. Allt är bokat, utan hemresa och vart man ska sova.. Haha kanske behöver man inget sånt? Kanske ska man leta lägenhet istället :) Å inte komma tillbaka alls :) Det är en idé de.. Och vid närmare eftertanke kanske det faktiskt blir så också..  (det kallas planer.. eller hur smultron?)

Har inte så mycket att säga idag.
Eller så har jag, bara att jag inte kommit på det än
.

Men en sak som jag VET att jag ska skriva om det är just DETTA.
En tävling hos ingen mindre än självaste Sandi aka PP.
 Hoppa in och va med å tävla du också :)

p.s
jag måste lägga in bilderna från min mobil, börjar bli tråkigt med bara text.. d.s


just nu överdoserar jag.

Utväxten, vart helt okej. Bortsett från att jag just nu överdoserar silver schampo men vad gör man inte? Det är dessutom inte det enda jag ska överdosera. Ska ge mig på busen sen också.. Kommer ju se ut som jag vet inte vad, kanske borde man införskaffa sig ett sånt där läppglans som förstorar läpparna också när man ändå håller på, så skulle jag kunna överdosera det också. Lika bra att passa på kan jag tänka.

Något som jag inte överdoserar är alkohol. Vilket känns riktigt bra, känner mig som en ny människa. Mat överdoserar jag inte heller, snarare tvärtom men bara fram tills på söndag :) Vad gör man inte för att se bra ut på kort? Störd.

Vad ska man göra nu då? Kanske borde baka dem där bullarna, men nej. Ingen som helst lust. Tror jag sätter mig och spenderar pengar som jag inte har istället, mycket roligare :)

En tanke till dig ♥


ännu mera planer.

Denna dagen har varit minst sagt något ut över det vanliga. Har fått en massa andra planer in ploppade i mitt liv, bara på en timma. Det känns faktiskt underbart, Smultron du vet vad jag snackar om, jag hoppas verkligen att allt går i lås :)

Jag har fixat min utväxt (hoppas jag) så gott det går med viss hjälp. Imorgon får man se resultat. Antingen lär jag spärra in mig själv, eller så kommer jag faktiskt ut imorgon å kan genomföra allt som jag planerat. Ska leka med eStefani på dan, sen blire pärlan på kvällen...

I övermorgon äre fredag och vem kommer inte tillbaka då? Smultron! Då blire vin och lite pill vid datan :) Planering är underbart, förväntningar likaså.. Speciellt när det faktiskt kan inträffa. När återstår att se och OM, men det tror jag nog eller vad säger du min guldtacka ;)

Närmast blire sängen, drömma om att håret blir bra och inte gult :( Håll tummarna nu så slipper jag låsa in mig hela dan imon. Jag vill verkligen ut..

Förresten, en annan grej! :) På söndag träffar jag pappa! Så härligt det ska bli att krama om honom, jag säger då det. Jag älskar dig fast vi aldrig hörs. Du är ju faktiskt min pappa ♥

Godnatt allesammans!

bettyb rubriken känns igen.

Känns som att jag har en massa som jag vill skriva, men jag vet inte hur jag ska sätta ord på det. Just nu, vad är det som händer i mitt liv? vem är jag? vad vill jag göra? vad är mina mål? min önskan? vad är det som jag kämpar/strävar efter?..

Det är tusen frågor som bubblar runt inom mig, och jag vet att det antagligen bara är jag som har svaret på dem men bara det att jag inte hittat svaren än. Men hur lång tid ska det ta? Va ska jag göra under tiden som jag försöker hitta svaren?

Borde jag kanske gå tillbaka skriva om det som faktiskt rör sig inuti mig. Men det vill jag inte. Detta skulle ju bli en ny start. Visst vare så jag sa? En ärlig chans till att faktiskt försöka bli bättre. Det som är jobbigt är jag tittar tillbaka. Jag får upp minnen bra som dåliga men fortfarande mina minnen som ligger nära hjärtat.
Jag ser mig själv, då och nu. Det är en ganska stor skillnad. Men ändå finns det gamla kvar. Blir man av med det någonsin? Jag hoppas det. Ett liv som då, det vill jag inte leva. Jag vill bara ha några utav personerna tillbaka i mitt liv... Ni som gjorde det värt att fortsätta även då man som mest ville ge upp.

Kanske handlar detta inte alls om några, kanske bara någon. Jag tror jag vet vem faktiskt. Det är en person som jag delat det mesta med. Vi hade samma värderingar, kanske var det därför vi var tvugna att ta en paus i vänskapen? Men nu är vi båda med på noterna att sjuk kan man inte vara alltid. Även om man vissa dagar undrar vad man håller på med just nu. Kanske är det samma för dig. Jag hoppas att du vet vem du är. Om inte annat, ska jag tala om det för dig en dag. När du släppte in mig i ditt liv, lovade jag att alltid finnas där. Jag tänker hålla mitt ord.
En ledtråd kanske, BettyB.

saknad.

Tänk för det är du. Just nu sitter du på ett tåg. Jag som inte skulle skriva om sånt här? Men jag kan inte låta bli. Saknad det är du. Vi träffas när du kommer hem igen, nästa vecka. Vi kommer samtidigt tror jag...

Tänker på dig. Hoppas att resan går bra. Undra om du läser detta ♥


nu har även jag planer.

På lördag, tar jag mitt pickåpack och åker neråt i detta avlånga land. Jag beger mig till PP. Ska bli riktigt roligt. Har en massa planerat och jag kan inte tänka mig annat än att det kommer bli bra. Okej, toppen :)

Har saknat dig min PP, men jag antar att det är lite mitt fel att det blev som det blev. Jag kan inte säga sådär jättemycket om det. Det var dåligt utav mig och jag skäms, och jag ska försöka att gottgöra dig. Nu hoppas jag att vi kan ta nya tag och ta vid där vi slutade senast :)



Nu återstår bara EN liten detalj, vad ska man göra resten utav veckan tills det faktiskt blir lördag?...



Något som gör mig riktigt glad är att äkta vänner förlåter... PP, kärlek.

blir du glad nu.

För att göra dig glad äre väl bäst att jag skriver lite. Inte för att det har hänt så mycket det senaste men ändå. Jag får försöka komma på något vettigt att skriva om :)

Veckan som kommer blir nog relativt lugn, eller rättare sagt den blir som alla andra veckorna bortsett från några saker, Smultron är fortfarande i sthlm och en annan är i Polen. Lite små trist, men ni båda kommer ju hem förr eller senare inte sant? :) Och jag ska ta mig en date med Dig i veckan :P

Pärlan behöver jag inte nämna, för henne träffar jag varje dag ändå ;) Men vill ändå skicka över en tanke.

Jag hoppas på att pengarna ploppat in på mitt konto så att jag Äntligen kan börja leva som en normal människa i denna trista håla. En liten resa hade suttit fint, kanske borde jag ta tag i det och faktiskt genomföra en? Ska tänka mer på detta, tvinga någon vänlig själ att hänga med också. Pärlan, du verkar bli offret för du är den som orkar med mig 24/7 :P



min mamma.

Är inte som alla andra mammor, verkligen inte. Men så säger nog de flesta om sin mamma. Men hon är verkligen speciell kanske därför jag vill att hon ska ha tillgång till min nya blogg. Mitt nya liv. Mina nya tankar och funderingar som kanske ibland skiljer sig från då.

Jag avslutar enkelt med att säga, Älskar dig mamma.


var det bra gjort utav mig.



" i duschen, där är jag rädd. Väldigt rädd.
Där finns rakblad och de glimmar så fint. Nästan så att de ber mig:
- hälsa på oss!
Men inte för mycket, det får inte märkas eller bli för djupt.
Men herregud! Det är rakblad, hur djupt kan det bli.

I köket är jag rädd.
Där finns det ett knivställ, fullt med knivar.
behöver de vässas, bäst att jag känner efter.
Tryck inte för hårt, det kan bli fel. Lagom är bäst."


Igårnatt läste jag igenom en del utav det jag skrivit under dessa åren, men var det bra gjort? Givetvis är jag stolt över mig själv för framstegen är många. Det som kanske inte var bra med att läsa om det gamla är nog att jag blivit medveten om min vikt igen. Eller mer snarare.

Kommer jag trilla dit igen nu?


mysväder en söndag.

Regnet bara öser ner och jag tittar ut genom fönstret, det är fint. Det känns skönt att det regnar just idag. Då kan man gå ute och gråta och ingen märker att man just gråter. Det skulle kunna vara regnet som rinner där ner för kinden.

Jag är riktigt glad att jag har dem personerna som jag har runt mig. Vad skulle jag göra annars? Gå under totalt? Ni finns alltid där, vi delar skratt tårar och meningar med varandra.

Jag skulle vilja nämna namn men jag hoppar över det. Istället skriver jag en rad och tar du åt dig, vet du att den var riktad just till dig..

Du är personen som får hela mig att lysa. Jag klarar mig inte utan dig.
Vänner föralltid. Oavsett. Jag älskar dig.

pärlan och smultron.

Nu ståre dock heltstill i huvudet om vad jag skulle kunna skriva om er. Men jag antar att det blir så när personer är obeskrivliga. Man tappar liksom allt och det bara låser sig helt ochhållet för det finns inga ord som räcker till..

Men en sak, Smultron (pratar nog för både mig å anja, eller jag VET att jag gör det) vi kommer aldrig glömma dig. Du är ju du :) Så, sådär fåru sluta tänka. Vi kommer alltid finnas här för dig, och du kan alltid verkligen alltid höra av dig fall det är något så kommer vi på stört. Älskar dig hur mycket som helst. Glöm aldrig det hjärtat.

Pärlan, du vet redan vad jag tycker om dig. för det säger jag dagligen :) Du har ett snyggt v-rum iallafall och jisses vad jag trivs i ditt sällskap och tur är väl det, med tanke på att vi lever ihop mer eller mindre :P

All kärlek till er.


förväntningar.

Att se fram emot saker är kanske inte världens smartaste grej att göra. Man blir bara irriterad när det inte blir som man tänkt sig eller föreställt sig att det ska bli..

Man kan bygga upp en hel fantasi om hur det skulle vara och hur bra allt skulle bli, men när det sedan visar sig att "nej, så vare inte tänkt". Eller rättare sagt, när allt skiter sig och bara går emot en då flippar jag sönder.

Nu väntar jag iaf på människan som kan få mig på bra humör, hur dåligt jag än mår. jaaa, självklart är det min Pärla


mobilen avstängd.

Lite för många tankar som snurrar inuti mig just nu som jag måste reda ut därav den avstängda mobilen, som också drar med sig att jag går "under" för ett litet tag. Men jag mår bra, ingen som helst fara med mig bara för mycket tankar och frågetecken i min hjärna...

Min bror försvann, eller vi trodde att han försvunnit när det sedan visar sig att han suttit där hemma hela tiden. Varför gör han såhär.. Trodde jag skulle dö utav oro. Tankarna snurrade som jag vet inte vad, och gråta? det kunde jag inte. Är det fel på mig?

Nu är jag mest arg, besviken och ledsen över att du inte vill ha mig där. Varför? Jag vill bara ditt bästa och jag tror faktiskt att det skulle hjälpa dig om du bara så gav det en chans...

Känslor.

vem är på riktigt.

jag har nog två personer som har visat sig vara på riktigt. Önskar att jag kunde säga att det var fler, men nej. Jag har hittat dem bästa i mitt liv. namn behövs inte. för ni vet redan vilka ni är.

all kärlek till er, tills jag tar mitt sista andetag.

läkaren imorgon.

Har inget vettigt att skriva om idag därför får det bli om imorgon. Att skriva om Sthlms resan har jag ingen ork till så det tar jag senare. Imorgon står läkaren på schemat redan klockan nio. En helvetisk tid om du frågar mig men det är väl bara att pallra sig dit.

Funderar på att ta semester från omgivningen. Har ingen ork eller lust till något idag. Tacka gudarna för att det inte var idag jag skulle till läkaren, hade väl blivit inspärrad snabbast möjligt med tanke på vad som snurrar inom mig just nu. Dålig dag.

Göra av med pengar som jag inte har kanske jag ska sysselsätta mig med? Kan ju vara kul, det får ju faktiskt upp mitt humör en aning å det KAN vara på sin plats. Nåväl, hur avslutar vi detta inlägg?

"visst gör det ont när knoppar brister" - karin boye.


lärkan och igel

nu dödar ni mig, att jag inte sover än?! Haha, detta är gaaaalet klockan ringer om kanske 2-3 timmar :) härligt.. inte det minsta. men men... det går över imorgon!! Snart ses vi, vi tre, usch vilken kanon dag det blir imorgon...

Vi tre, alltid.


det var en bra dag uppe i sthlm.


imorgon.

Imorgon så sitter jag inte här, jag kommer inte sitta vid någon dator alls för imorgon gör jag såå mycket bättre saker. jag sitter på ett tåg, ett tåg som först tar mig till lärkan, sen hoppar vi på ett annat som tar oss till Igel! :)

Några timmar senare, efter att vi kramats och bara öst ur oss så mycket kärlek som det går åker jag och lärkan hem igen :( det ser jag minst fram emot. Jag bara VET, verkligen VET att det blir en toppendag imorgon!

Som jag längtar.. Lärkan å Igel, jag älskar er livet ut.

planering våran starka sida.

En snabb uppdatering innan jag sticker iväg hem till pärlan. Galet hur bra vi kan planera egentligen, ordet beslutsångest får ju en helt annan innebörd :P

Men äntligen har vi planerat lite och du är färdig med alla dina ärenden och nu har du bara en sak kvar på listan för idag, nämligen att du ska leka med mig :)


ett ärligt försök.

Jag har inte förändrats som person, jag är fortfarande samma. Jag vill bara ha en ärlig chans att kunna börja om. Därför tar jag avstånd ifrån det som varit och låtsas att mitt liv inte alls innehållt endel saker som det faktiskt gjort, Förnekelse? Lite kanske men bara tills jag känner att jag orkar ta tag i det. Nu vill jag bara mest satsa på att få ett "normalt" liv.

Jag kommer fortfarande skriva lika personligt som innan, och det kommer fortfarande handla om samma personer. jag menar, varför skulle det inte gör det? Det är ju personer som betyder oerhört mycket för mig, och alltid kommer att göra oavsett vad som händer. Jag tänker alltid på just er, jag älskar er hejdlöst mycket och mer för varje dag. Jag är evigt tacksam för varje dag som jag har er i mitt liv. Jag har sagt det innan och jag kommer kunna säga det fler gånger...

- Utan er, är jag ingenting.


RSS 2.0